Водостічні системи

euro_roof_voda01    Водостічні системи - це невід'ємна частина будинку. Водостічні системи включають в себе: водостоки (водостічні труби), ринви, водозливи, коліна, з'єднювачі, заглушки, кріпленні труби,  ринви та інші комплектуючі. Водостічна система захищає фундамент, цоколь і стіни від передчасного зносу і руйнування

Сучасні водостічні системи розрізняються по трьох основних критеріях: матеріал, форма, розмір.

 vodostichka_euro_roof

Форма водостічної системи

 

                    прямокутна                                         кругла

 

                                                    матеріал

 

                        метал

(оцинкована сталь з

полімерним покриттям)                                                мідь

                                                       пластик

 

 

Завдяки водостоку вода з даху збирається в жолоби і відводиться по трубах, в цьому випадку будівлі не загрожує небезпека передчасного руйнування.

Металеві водостічні системи захищені спеціальними покриттями з пурала, поліестеру, пластізола або лакової оболонкою, які не містять хімічних речовин і абсолютно нешкідливі для людини. Крім того, такі оболонки довше зберігають і посилюють колір жолобів. Тривалість служби жолобів із сталі - близько 50 років.

          Пластикові водостічні системи
відрізняються легкістю і міцністю. Завдяки спеціальним добавкам вони стійкі до несприятливих природних впливів, корозії, хімічних впливів (кислот і вуглеводнів) і ультрафіолетовим променям. Тривалість служби таких жолобів - до 40 років.

 

          Фірма «Євродах Тернопіль» тісно співпрацює з компаніями Profil, Bryza, Ruukki, Struga, що пропонують якісні та доступні для споживача водостічні системи

Рейтинг: 1 + -

Написати коментар